Εστίαση

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και το κοινό της πόλης μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στον ανακαινισμένο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ARCADIA καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας. Αποτελεί ιδανική επιλογή όλων όσων κινούνται στο κέντρο της πόλης.

Ο μπουφές του πρωινού για τους πελάτες του ξενοδοχείου λειτουργεί από τις 7:00-10:00 π.μ. και έχουμε φροντίσει να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις , καθώς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και ξεχωριστές γεύσεις άγριο μέλι από παραγωγούς της περιοχής, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, ζεστό ζυμωτό ψωμί, κ.α.

Το εστιατόριο σας προσκαλεί να γευτείτε μια μεγάλη ποικιλία δελεαστικών γαστρονομικών δημιουργιών που μπορεί να ετοιμάσει για εσάς, κατόπιν συνενοήσεως μαζί μας, επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά με προτάσεις που μυρίζουν Ελλάδα.

Όσο περνάει η ώρα το σκηνικό αλλάζει και έτσι το βράδυ μπορείτε να πιείτε το ποτό σας στο μοντέρνο bar που δεσπόζει στην μέση της αίθουσας.

Παράλληλα σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τον χώρο μας για εταιρικά γεύματα και πάρτυ, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα.

Δωρεάν ασύρματο Ιnternet.

Δορυφορική τηλεόραση.

Ωράριο λειτουργίας 7:30 - 23:00

Image Gallery

Η Τοποθεσία

Διαδρομές

Αξιοθέατα